Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa’nın Markası Tatlıtop Basketbol Şenlikleri Başladı

Mustafakemalpaşa’nın Markası Tatlıtop Basketbol Şenlikleri Başladı

- Guncellenme Tarihi: 11 Eylül 2023 13:18
3 min read
Mustafakemalpaşa’nın Markası Tatlıtop Basketbol Şenlikleri Başladı için yorumlar kapalı
0

31. Tatlıtop Şenlikleri Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın hava atışıyla start verdi. ‘’Sokak basketbolu, sporun en temel ve özgür ifadesidir.’’ Vurgusu yapan Başkan Kanar, 31. Kez bu heyecana ortak olmaktan gururluyuz. dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesinin 31 yıldır ev sahipliği yaptığı etkinlik ilçenin merkezi konumunda bulunan Adnan Menderes Meydanı’nda her yaştan sporseverin katılımıyla rekor sayıya ulaştı.

31. Geleneneksel Tatlıtop Basketbol Şenliğinde; Masterler 4 takım, Starlar 6 takım, Yıldız Erkekler 4 Takım, Küçük Erkek 4 Takım, Minik Erkek 8 Takım, Midi Kızlar 4 Takım, Minik Kızlar 6 Takım, Küçük Kızlar 9 Takım, Yıldız Kızlar 5 Takım, Genç Kızlar 3 Takım toplam 53 Takım,10 farklı kategoride Adnan Menderes Meydanı’nda 17 Eylül’e kadar ter dökecek.

Başkan Kanar, ‘’ 31 yıldır bu kültüre ortak olmanın gururu içerisindeyiz. Sokak basketbolu sporun en temel ve özgür ifadesidir. Sokaklarda parklarda basketbolun ruhunu ve heyecanını barındırır. Çocukluğumuzun, gençliğimiz hatıralarını taşıyan bu şenlik sadece benim değil koca bir neslin heyecanla beklediği bir organizasyon. Sporun ve sanatın kenti Mustafakemalpaşa’da 33 yıldır atıl durumda olan gençlik merkezimize can verdik ve spor ve sanatı içerisinde barındıracak dev bir kompleks haline getirdik. Bu sayede binlerce öğrenci hem sanatla eğlenirken, spor kültürünü tüm derinlikleriyle öğrenecek. İlçemizden milli yüzlerce sporcu çıkarmak dileğiyle… Mustafakemalpaşa’nın markası olan Tatlıtop basketbol şenliklerinde ter dökecek tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…