Home GÜNCEL MÜSİAD Bursa Üyeleri, SGK Teşvikleri Hakkında Bilgilendirildi

MÜSİAD Bursa Üyeleri, SGK Teşvikleri Hakkında Bilgilendirildi

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2023 13:19
3 min read
MÜSİAD Bursa Üyeleri, SGK Teşvikleri Hakkında Bilgilendirildi için yorumlar kapalı
0

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi, üyelerini, çalışma hayatında daha etkin olmaları için SGK teşvikleri ve temel konular hakkında bilgilendirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin üyelere yönelik bilgilendirme toplantıları sürüyor. ‘SGK Teşvikleri’ başlıklı toplantıda, üyeler ile önemli bilgiler paylaşıldı.

MEVZUATTAKİ YENİLİKLER ANLATILDI

MÜSİAD Finansal Hizmetler, Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Genişletilmiş Sektör Toplantısı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürü Erhan Karaca’nın ‘SGK Teşvikleri’ başlıklı konuşması ile gerçekleştirildi. MÜSİAD Bursa Şubesi’ndeki toplantıya yoğun ilgi gösteren üyeler, teşvikler ve çalışma hayatı ile ilgili diğer konular hakkında önemli bilgiler edindi. Karaca, SGK teşviklerinin yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve işveren-çalışan ilişkilerini yakından ilgilendiren temel konular hakkında mevzuattaki son güncellemeleri paylaştı.

‘ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKIMIZ ARTACAK’

Çok önem verdikleri sektör kurulları bünyesinde yürütülen çalışmaları önümüzdeki süreçte daha da yoğunlaştıracaklarını kaydeden MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak, “16 sektör kurulumuzla aylık bazda çok önemli çalışmalar yürütüyoruz. Üyelerimizin hem çalışma hayatında ihtiyaç duydukları bilgileri elde etmelerini, hem de teşvikler noktasında yararlanabilecekleri imkânlardan haberdar olmalarını sağlıyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu teşvik fırsatlarını da ilk ağızdan öğrendik. Üyelerimiz, bu bilgiler ışığında faaliyetlerini daha verimli hale getirecek, üretim ve istihdama katkılarını artırabilecektir. Alanında uzman isimler tarafından üyelerimizi bilgilendirmeye, vizyonlarını pekiştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…