Home GÜNCEL Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Rusinov’a Tebrik Ziyareti

Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Rusinov’a Tebrik Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2023 14:53
2 min read
Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Rusinov’a Tebrik Ziyareti için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Bulgaristan’ın Bursa Konsolosluğu görevine atanan Momchil Rusinov’a tebrik ziyaretinde bulundular.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni konsolosa görevinde başarı dilerken dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “Derneğimiz ile Bulgaristan’ın Bursa Konsolosluğu arasında her zaman yakın işbirliği oldu. Sık sık görüşüyor ve ekonomik ilişkiler anlamında değerlendirmelerde bulunuyoruz” dedi.

Bulgaristan’ın Bursa Konsolosluğu görevine atanan Momchil Rusinov da, “Göreve başlayalı üç hafta oldu. Daha önce de Bursa’da görev yaptığım için alışma zorluğu çekmedim. Bursa’yı seviyorum. Bursa’da yaşayanlara kapımız her zaman açık olacak” şeklinde konuştu.

Ticaret Müşaviri Lyubomir Lyubenuv’un da hazır bulunduğu ziyarette, Bulgaristan’ın Bursa Konsolosluğu ile BALKANTÜRKSİAD tarafından önümüzdeki dönemde yapılabilecek faaliyetler değerlendirilirken, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir Konsolos Momchil Rusinov’u 29 Eylül 2023 Cuma günü BTSO’da gerçekleştirilecek 2. Balkan Ülkeleri Ekonomik İş Birliği Forumuna davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…