Home GÜNCEL Oktay Yılmaz’dan Bebder’e Destek

Oktay Yılmaz’dan Bebder’e Destek

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2023 15:19
3 min read
Oktay Yılmaz’dan Bebder’e Destek için yorumlar kapalı
0

BEBDER YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) Yönetimi, Bursa’nın dinamikleri ile bir araya gelerek sektörlerini  ve sektör temsilcilerini güçlendirecek çalışmalarını anlatıp, fikir ve işbirliklerini sürdürüyor.

BEBDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yenikapı ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti. Yıldırım Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette BEBDER Yöneticileri Başkan Yılmaz’a çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yenikapı, Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden olan tekstilin merkezinde yer alan baskı sektörünün daha iyi bir konuma gelebilmesi için üyeleri ve sektör temsilcileri ile tek çatı altında toplanarak, gerekli tüm adımları attıklarını anlattı.

Fuat Yenikapı, “Derneğimizin kuruluşunun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen önemli bir mesafe kat ettik ve Bursa kamuoyuna hedef ve projelerimizi duyurmaya başladık. Sektörümüzde, üretim ve ticaret anlayışımızda kalite anlayışımızı merkeze alarak Bursamıza ve ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlayabilmek için çalışıyoruz” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

“Yıldırım İlçemiz sınırları içerisinde yer alan başta Vişne Caddesi olmak üzere tekstilin her alanında hizmet veren üreticiler ve ticaret erbapları Bursa’ya güç veriyor. Şehrimizin üretken yapısına, Türkiye’nin güçlü geleceğine omuz veren her türlü işbirliğine açığız. Baskı sektörünün temsilcilerine bu yolda gereken her türlü desteği vermeye hazırız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…