Home GÜNCEL Karacabey’de Asfalt Ve Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor

Karacabey’de Asfalt Ve Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2023 10:18
3 min read
Karacabey’de Asfalt Ve Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, ilçe merkezinde süren asfalt ve parke taşı çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de yol düzenleme çalışmaları ile mahalle içlerinde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde süren çalışmalarla ilgili, “Son olarak Subaşı’da 6 km yol ile 5 bin m2 parke taşı döşeme işini tamamladık. İsmetpaşa ve Akhisar’da ise çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Karacabey, – Karacabey Belediyesi, alt ve üst yapıda şehrin dört bir yanında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde süren çalışmalarla ilgili, “Son olarak Subaşı’da 6 km yol ile 5 bin m2 parke taşı döşeme işini tamamladık. İsmetpaşa ve Akhisar’da ise çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“Yaşam standartlarını daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz”

Şehrin dört bir yanında vatandaşların yaşam standartlarını daha da güzelleştirmek adına aralıksız çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Subaşı Mahallesinde çalışmaların tamamlandığını ve şu anda İsmetpaşa ve Akhisar mahallelerinde ekiplerin yol ve parke taşı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Özkan yaptığı açıklamada, “Subaşı Mahallesinde 6 km sathı kaplama Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunuldu. Subaşı Mahallesinde 16.000 m2’lik daha önce yaptığımız imalata ilave olarak 5000 m2 imalat yapılarak, parke taşı yol çalışmasının tamamlanması hedeflenmektedir. Ekiplerimiz, İsmetpaşa ve Akhisar mahallelerinde de çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Büyükşehir ‘Ücretsiz Otopark’ Alanlarında Görev Başında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla yürürlüğe alınan cadde ve …