Home GÜNCEL Karacabeylilere ücretsiz diyetisyen hizmeti

Karacabeylilere ücretsiz diyetisyen hizmeti

- Guncellenme Tarihi: 24 Ağustos 2023 14:49
3 min read
Karacabeylilere ücretsiz diyetisyen hizmeti için yorumlar kapalı
0

Sporda her yaşa ve her kesime hitap eden çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Karacabey’de, vatandaşlar için yeni bir hizmet daha hayata geçiyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, haftanın üç günü Karacabey Belediye Spor Tesislerinde diyetisyenin vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Başkan Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Spor şehri Karacabey’de her yaşa hitap eden çalışmalarımızla gündeme gelmeyi seviyoruz. Bu kez belediye bünyesinde haftada üç gün hizmet verecek diyetisyenimizi mutlulukla paylaşıyoruz. İsteyen vatandaşlarımız, Karacabey Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünden ayrıntılı bilgi alabilir” dedi.

Haftanın üç günü sürecek

Diyetisyen Özge Gündoğan perşembe, cuma ve cumartesi günleri Karaca Park’ta bulunan Karacabey Belediyesi Spor Tesislerinde faaliyetlerine başlarken, Başkan Özkan dileyen tüm vatandaşların bu hizmetten faydalanabileceğini belirtti.

Özkan, sporu herkese sevdirme ve her ailede en az bir sporcuya ulaşma gayeleri olduğunu belirtirken, “Ev hanımları zaten tesislerimizi en yoğun kullanan kesim. Yaş ve cinsiyet fark etmeksizin tüm vatandaşlarımız uygun saatlerinde hizmetlerimizden faydalanabiliyor. Bunun yanında, vatandaşlarımızı servislerle de ücretsiz alıp yine evlerine bırakıyoruz. Spora böyle bir tutkuyla yaklaşan ve amacı tüm şehri kapsamak olan bu tarz bir örneği yoktur sanıyorum. Özellikle sağlık yaşam için diyetisyen hizmetimizin yanında, spor eğitmenleri eşliğinde vatandaşlarımıza yine pilates, zumba, aerobik ve step gibi sportif faaliyetlere katılımlarını sağlıyoruz” dedi.

Başkan Özkan, Diyetisyen Gündoğan ile programa başlamak isteyenlerin Karacabey Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünden ayrıntılı bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…