Home GÜNCEL Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yol çalışmalarını yerinde inceledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yol çalışmalarını yerinde inceledi

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2023 13:56
3 min read
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yol çalışmalarını yerinde inceledi için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün kırsal mahallelerde gerçekleşen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Özkan, üretimin had safhada olduğu bu bölgelerde yapılan çalışmanın ekonomik olarak tarım sektörü için de oldukça önemli olduğunun altını çizdi.

Başkan Özkan, geçtiğimiz günlerde kırsal mahallelerde devam eden asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını ekiplerle birlikte yerinde inceledi ve teknik personelden sahada devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özkan, burada yaptığı açıklamada, “Karacabey merkezinde ve kırsalda altyapı seferberliğimiz ve bunun akabinde yol çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda Karacabey’imizde beş farklı alanda parke taş çalışması, asfalt çalışması ayrı ayrı ekipler tarafından yapılıyor. Bununla birlikte kırsalda üç mahallemizde kilit parke taş çalışması yapılıyor ve her gün bu faaliyetler devam ediyor. Yine kırsalda iki mahallemizde asfalt çalışması yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de şu anda içinde bulunduğumuz Çavuş Mahallesi. Merkez kırsal ayırt etmeden, Karacabey’imizin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Yıllardan beri beklenen hasret sona erecek

Çavuş Mahallesi’nin konum olarak Bandırma ve Karacabey’in tam ortasında olduğunu ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Burası üretim değeri yüksek olan kavun, karpuz ile ön plana çıkan önemli bir mahallemiz. Burada yıllardan beri beklenen hasret sona erecek. Büyükşehir Belediyemiz tarafından buradaki yol da asfalt haline gelecek. Biz hayırlı olsun diyoruz. Bu çalışmalarda bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…