Home GÜNCEL Karacabey’de asfalt ve parke taşı çalışmaları hızla devam ediyor

Karacabey’de asfalt ve parke taşı çalışmaları hızla devam ediyor

- Guncellenme Tarihi: 15 Ağustos 2023 16:14
3 min read
Karacabey’de asfalt ve parke taşı çalışmaları hızla devam ediyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, kenti her yönüyle daha sağlıklı bir alt yapıya ve konforlu bir üst yapıya kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki asfalt ve parke taşı çalışmalarının merkez ve kırsalda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Merkezde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara hızlıca asfalt döküldüğünü belirten Özkan, kırsal mahallelerde de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Karacabey’de devam eden alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özkan, “Karacabey’imizde, Büyükşehir Belediyemizle birlikte bir altyapı seferberliği başlattık. Asbestli içme sularını, şebekelerini yeniliyoruz. Yetmeyen otuzluk yüzlerin yerine üç yüzlük kanalizasyon borularını yerleştiriyoruz. Bununla birlikte içme suyu şebekesi inşa ediyoruz. Yeniköy’de arıtma tesisi yapıyoruz. Havai elektrik hatlarının yüzde doksanını yer altına aldık. Kırsalda ve merkezde birçok mahallemizde bu çalışmalar devam ediyor” dedi.

Bu yıl ‘yol yılı’ oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Özkan, vatandaşlara modern, çağdaş teknolojinin imkânlarını sunarak, müreffeh bir kentte yaşamanın keyfini aktarmak istediklerini söyledi.

Karacabey’de asfaltlama çalışmalarına hızla devam ettiklerini dile getiren Özkan, “İki yerde parke taş çalışmaları devam ediyor. Kırsalda da üç mahallemizde her gün parke taş çalışmaları oluyor. Dolayısıyla bu yıl yol yılı oldu. Bu ay sonuna kadar çok büyük bir rahatlama olacak. İki ay içerisinde de çalışmaların yüzde sekseni çözülecek. Üç ay içerisinde Karacabey’in yolla ilgili bir problemi kalmayacak. Çektiğimiz çileye, sıkıntıya, toza, toprağa, meşakkata değdi diyeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Yeni Bir Sistemle Bursaspor’u Ayağa Kaldırmalıyız”

Bursaspor Divan Kurulu toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozb…