Home GÜNCEL Karacabey’de Metruk Binalar Yıkılıyor, Mahalleler Nefes Alıyor

Karacabey’de Metruk Binalar Yıkılıyor, Mahalleler Nefes Alıyor

- Guncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2023 15:23
2 min read
Karacabey’de Metruk Binalar Yıkılıyor, Mahalleler Nefes Alıyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin daha yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelindeki metruk binalara yönelik yıkım işlemleri hızlı bir şekilde sürüyor.

Son olarak Nasrettin Mahallesinde gerçekleşen yıkımla birlikte, ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı da 115 oldu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkımlar, merkez ve kırsal mahallelerde aynı şekilde sürdürülürken, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından yıkım işlemleri titiz bir şekilde yürütülüyor.

Vatandaşlardan gelen başvurulara istinaden harekete geçen Karacabey Belediyesi, Nasrettin Mahallesindeki metruk binanın yıkımını da başarıyla tamamladı.

Yıkımlar son sürat

Belediye Başkanı Ali Özkan, kent genelindeki metruk binaların yıkımlarına son sürat devam ettiklerini vurgulayarak, mahallelerde hem görüntü kirliliği hem de güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaları bir bir ortadan kaldırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Özkan ayrıca yıkımı gerçekleştirilen alanlarda geçici de olsa otopark olarak kullanım imkânı sağladıklarını ifade ederek, bu yöndeki çalışmaların süreceğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…