Home GÜNCEL Rusya’dan Donetsk’e füze saldırısı: 5 ölü, 31 yaralı

Rusya’dan Donetsk’e füze saldırısı: 5 ölü, 31 yaralı

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2023 12:04
2 min read
Rusya’dan Donetsk’e füze saldırısı: 5 ölü, 31 yaralı için yorumlar kapalı
0

Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya’nın Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentindeki yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı. Saldırıda 5 katlı bir apartman hasar alırken, 4 sivil ve 1 acil durum görevlisi hayatını kaybetti. Arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya’nın Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentindeki yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı.

YERLEŞİM YERİNE SALDIRI DÜZENLEDİLER

Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya’nın Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentindeki yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı.

5 ÖLÜ, 31 YARALI

Rusya, Ukrayna’da yerleşim bölgelerini hedef almayı sürdürüyor. Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko yaptığı açıklamada, Rusya’nın Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentindeki yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İki füzenin kullanıldığı saldırıda 5 katlı bir apartman hasar alırken, ilk saldırıda 4 sivil, ikinci saldırıda ise 1 acil durum görevlisinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Klymenko, bölgede arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: sondakika.com, İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…