Home GÜNCEL Karacabey’in farklı bölgelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor

Karacabey’in farklı bölgelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2023 14:22
3 min read
Karacabey’in farklı bölgelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, kenti her yönüyle daha sağlıklı bir alt yapıya ve konforlu bir üst yapıya kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’de asfalt ve parke taşı çalışmalarının merkez ve kırsalda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Şehir içinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hızlıca asfalt döküldüğünü belirten Özkan, kırsal mahallelerden Ovaesemen, Beylik ve Akhisar mahallelerinde de çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Şehrin dört bir yanında devam ediyor

Karacabey’de süren alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Özkan, “Şehrin dört bir yanında içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu başta olmak üzere Telekom hatlarından elektrik hatlarına kadar, pek çok alanda çalışmalar sürüyor. Yapılan bu çalışmalar sayesinde hem enerji kaybından tasarruf edilecek hem insan sağlığına etken riskler ortadan kaldırılacak hem de çevreyi kirleten etkenler, sulara karışan atıklar en aza indirilecek.  Bu çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda da hızlıca yol çalışmalarımızı tamamlayıp, vatandaşımızın bu çalışmalardan en az etkilenmesini sağlıyoruz” dedi.

Özkan’dan eşit hizmet vurgusu

Şu anda 3 kırsal mahallede aynı anda parke taş çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Özkan, “2022 yılında toplamda 110 bin m2 parke taşı çalışması yaptık. Bu yıl sonunda da 180 bin m2’lik parke taşı döşemesi yapmış olmayı hedefliyoruz. Ovaesemen, Beylik ve Akhisar’da çalışmalarımız bitmek üzere. Vakit kaybetmeden diğer kırsal mahallelerimizde de yine çalışmalara devam edeceğiz. Merkez ve kırsalda ayırt etmeksizin, imkanları eşitlemeyi ve vatandaşlarımıza aynı kalitede hizmeti sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Öğrenciler Geleneksel Oyunlarda Buluştu

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar etkinl…