Home GÜNCEL ARTKAFKON’dan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a Ziyaret

ARTKAFKON’dan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2023 11:01
2 min read
ARTKAFKON’dan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu ( ARTKAFKON) Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve beraberindeki heyet Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek iyi dilek ve başarı temennilerini ilettiler.

Ziyarete ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu’na , Ahıska Türkleri Federasyonu Başkanı Ferman Muzaffer ve ARTKAFKON Denetleme Kurulu Başkanı Av. Şerafettin Yavuz ile İcra Kurulu Üyesi Yüksel Köse eşlik etti.

Bursa, eğitim, ekonomi ve gündemdeki konular hakkında sohbet edilen ziyaret hakkında açıklamada bulunan ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, “BUÜ Rektörlüğüne atanan ve görevi Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ‘dan devralan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. Yeni görevleri hayırlara vesile olsun. Ortak paydamız ve derdimiz Bursa’mızı konuştuk ayrıca eğitimi ve ülkemiz ile göç konularında da sohbet ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz da,  ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri ve iyi dilekleri için duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…