Home GÜNCEL Ak Parti’de ilçe başkanları değişiyor..!

Ak Parti’de ilçe başkanları değişiyor..!

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2023 13:22
3 min read
Ak Parti’de ilçe başkanları değişiyor..! için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda ilçe başkanların istifalarını aldığı kulisleri hareketlendirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Davut Gürkan, “İstifaları alındı değil de  affını isteyenlere izin verileceğini aktardık” dedi.

AK Parti kulislerinde göre ilçe başkanlarını dinleyen ve görüşlerini alan İl Başkanı Gürkan, Genel Merkez talimatını iletti. Buna göre ilçe başkanlıkları ile ilgili bir yenilenme sürecinin başlayacağını aktaran Gürkan, ilçe başkanlarından istifalarını aldı.

Devam edecek isimlere yeniden atamaları tevdi edilecek. Devam etmeyecek başkanların yerine ise yeni isimler atanacak. Kulislere yansıyan bilgilere göre, il yönetiminde ilçe başkanları ile ilgili bir de temayül yapıldı. Yeni isimler içinde öneriler alındı. Yine gelen bilgilere göre, AK Parti Genel Merkezi Bursa Koordinatörü İsmail Kaya, yeni yapılanma ile ilgili yarın Bursa’ya gelecek. Davut Gürkan İlçe başkanları toplantısında görüş ve öneriler de aldı.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe başkanları toplantısında süreçle ilgili ilçe başkanlarına bilgi verdiklerini, bu süreçte affını isteyecek  isimlere müsaade edileceğini aktardıklarını söyledi. İstifaları istendi değilde affını isteyenlere izin verileceğini ifade ettiklerini dile getiren Gürkan, bu ay içinde ilçe başkanlarıyla ilgili bir değerlendirme yapılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: sehirmedya.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…