Home GÜNCEL JUNIOSHOW İhracata Güç Katıyor

JUNIOSHOW İhracata Güç Katıyor

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2023 10:11
5 min read
JUNIOSHOW İhracata Güç Katıyor için yorumlar kapalı
0

Bursa bebek ve çocuk hazır giyim sektörünün gücünü uluslararası platformda tanıtmak amacıyla BTSO ve BEKSİAD iş birliğinde, KFA Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı sona erdi. Fuar sektörün dış ticaret hacmine önemli katkılar sağladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki KFA Fuarcılık organizasyonunda bu yıl ikinci kez düzenlenen JUNIOSHOW Fuarı, 100’e yakın yerli üretici firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Bebek ve çocuk modasına yön veren fuarda, 0-12 yaş grubu sonbahar-kış koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuar, dört gün boyunca dünyanın farklı coğrafyalarından yabancı sektör profesyonellerini ağırlarken, yapılan iş görüşmeleri sektörün yeni müşteriler kazanmasına öncülük etti.

“Üretim ve İhracata İvme Kazandırdı”

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BEKSİAD ile oluşturulan işbirliği sayesinde JUNOSHOW’un bebek ve çocuk hazır giyim sektöründe Türkiye’nin ve bölgenin en önemli fuarlarından biri haline geldiğini söyledi. Bu yıl iki ayrı salonda gerçekleşen fuara 100’e yakın firmanın katıldığını belirten İsmail Kuş, “Uluslararası piyasalarda durgunluk ve talep daralmasının yaşandığı zorlu bir süreçte kapılarını açan JUNIOSHOW, sektörümüzün üretim ve ihracatına pozitif bir ivme kazandırdı. Avrupa Birliği, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere farklı coğrafyalardan yüzlerce nitelikli alıcıyı firmalarımız ile bir araya getirdik. Fuarda yapılan iş görüşmeleri ile gelişen yeni işbirlikleri mevcut zorlukları aşmada sektörümüz için itici bir güç olacak.” dedi.

“Ticarette Yeni Kapılar Açmaya Devam Edeceğiz”

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, 18’incisi düzenlenen JUNIOSHOW’un her geçen yıl büyüdüğüne vurgu yaptı. Yıldız, “Bursa, bebek ve çocuk hazır giyim sektörünün merkezi konumunda. Sektördeki gücümüzü koruyup, geliştirmemizde fuarımızın büyük bir katkısı bulunuyor. Bu yıl da Bursa Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte 50’yi aşkın ülkeden alım heyetlerini firmalarımızla buluşturduk. Sektörümüze küresel ticarette yeni kapılar açmak ve fuarımızı daha da iyi bir noktaya taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yeni Buluşma 6-9 Ocak 2024’te

Yılda iki kez düzenlenen JUNIOSHOW’un bir sonraki buluşması ise 6-9 Ocak 2024 tarihlerinde Bursa Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Tarım ve Hayvancılığı İyileştirmek Önceliğimiz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tarım Paydaşları Buluşması’nda konuşan …