Home GÜNCEL Borç Yapılandırma İçin Süre Doluyor

Borç Yapılandırma İçin Süre Doluyor

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2023 16:57
4 min read
Borç Yapılandırma İçin Süre Doluyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, MÜSİAD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette borç yapılandırmasıyla ilgili sürece dikkati çekildi, üyelere çağrı yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ve beraberindeki heyetin ağırlandığı görüşmede MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Atalay ve Murat Eryağan da yer aldı.

ÜYELERİN TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

MÜSİAD Bursa Şubesi yeni yönetimine iade-i ziyarette bulunan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak’a başarılar diledi. Ziyarette MÜSİAD Bursa Şubesi üyelerinin vergi düzenlemeleri ve uygulamaları konularındaki talepleri iletilirken kurumlar arası ilişkiler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

‘SON ÖDEME GÜNÜNÜ BEKLEMEYİN’

MÜSİAD’ın önemli bir iş dünyası kuruluşu olduğunu belirten Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüeyin Erol, bu tür oluşumların ekonomik hayata büyük katkılar sağladığını dile getirdi. Yakın zamanda iş dünyasını yakından ilgilendiren borç yapılandırma sürecine de dikkati çeken Erol, “Vergi borçlarının peşin veya haziran ve temmuz taksitlerinin 31 Temmuz Pazartesi günü akşamına kadar ödenmesi gerekiyor. Tercihen, son ödeme günü beklenmemesinin yoğunluk açısından uygun olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu. MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak da “Ödeme yapmak için mükelleflerin vergi dairesi tahsilat merkezlerine gitmek zorunda olmaması önemli bir kolaylık. Kolayca www.gib.gov.tr adresinden veya anlaşmalı bankalardan da ödemelerini yapabiliyorlar. Ayrıca taksitli ödeme seçeneğini tercih edenler, bu tarihe kadar yapılandırılan tutarın tamamını ödemesi halinde peşin ödeme indiriminden yararlanabiliyor. Tüm bu imkânları çok değerli olarak görüyoruz. Dolayısıyla tüm üyelerimize, iş dünyamıza yapılandırılan vergi ödemelerini belirtilen şekilde ödemelerini tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Yeni Bir Sistemle Bursaspor’u Ayağa Kaldırmalıyız”

Bursaspor Divan Kurulu toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozb…