Home GÜNCEL Konsolosa Veda Ziyareti

Konsolosa Veda Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 24 Temmuz 2023 13:43
2 min read
Konsolosa Veda Ziyareti için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Fatih Şakir ile Başkan Vekili İskender İskenderoğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman İnan, önümüzdeki günlerde Bursa’daki görev süresi sona erecek olan Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Veselin Bozhilov’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, Bursa’daki görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları nedeniyle Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Veselin Bozhilov’a teşekkür ederken, “Bursa’dan ayrılıyorsunuz ama bilmelisiniz ki bizler sizi her zaman iyi bir dost olarak hatırlayacağız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD Heyetinin ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Konsolos Veselin Bozhilov da Bulgaristan’da Dışişleri Bakanlığı bünyesinde başka bir görev üstlenmek üzere ülkesine döneceğini söyledi. Konsolos Veselin Bozhilov, “Bursa’da 5 yıl görev yaptım. Sizlerden her zaman yakın ilgi gördüm, dostluğumuz hep devam edecek” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Veselin Bozhilov’a teşekkür plaketi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…