Home GÜNCEL Karacabey’de ‘Başkanımla Yüz Yüze’ buluşmaları sürüyor

Karacabey’de ‘Başkanımla Yüz Yüze’ buluşmaları sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2023 11:06
2 min read
Karacabey’de ‘Başkanımla Yüz Yüze’ buluşmaları sürüyor için yorumlar kapalı
0

Göreve geldiği günden bu yana halkla devamlı iç içe olan ve istişare kültürüne önem veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, her cuma günü gerçekleştirdiği ‘Başkanımla Yüz Yüze’ etkinliği aralıksız sürüyor.

Vatandaşlarla birebir gerçekleşen görüşmelerde Başkan Ali Özkan; şikâyet, öneri ve talepleri bizzat dinlerken, buluşmalar yoğun bir ilgi görüyor.

Vatandaşlarımızın taleplerini çok önemsiyoruz

Her cuma günü başkanlık makamında gerçekleşen buluşmalar kapsamında vatandaşlar randevu almaya gerek kalmadan belediyeye gelirken, gerçekleşen görüşmelerde başkanla birlikte daire müdürleri de hazır bulunuyor. Ayrıca gelen şikâyet ve öneriler, ilgili müdürler aracılığıyla değerlendirilip çözüme kavuşturuluyor.

Karacabey’i ilk günden bu yana ortak akıl ve istişare kültürü ile yönettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ‘Başkanımla Yüz Yüze’ buluşmalarını da sorunları tespit etme, çözümün bir parçası olma noktasında çok önemsiyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımızın da bu etkinliğe yoğun bir ilgisi var. Vatandaşlarımızın taleplerini çok önemsiyoruz. Bu noktada yüz yüze iletişim de gerçekten çok sağlıklı sonuçlar veriyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…