Home GÜNCEL Karacabey’de parke taşı çalışmaları ile mahalleler güzelleşiyor

Karacabey’de parke taşı çalışmaları ile mahalleler güzelleşiyor

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2023 00:18
3 min read
Karacabey’de parke taşı çalışmaları ile mahalleler güzelleşiyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yürütülen parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan da bu çalışmaları bizzat yerinde takip ederek çalışmalar hakkında hem mahalle sakinleri hem de muhtarlarla istişare ediyor.

Başkan Özkan bu kapsamda son olarak Beylik Mahallesini ziyaret etti.

Yatırımlar son sürat

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Özkan, “Karacabey merkezdeki çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de kilit parke taş çalışması. 64 tane kırsal mahallemiz olduğu için sırasıyla bu çalışmaları yürütüyoruz. Bir taraftan Karacabey Belediyesi, bir taraftan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da merkezi hükümetimiz Karacabey’e yatırımları adeta sağanak gibi yağdırıyor” dedi.

Başkan Özkan, “Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Altyapı çalışmaları bitecek, ondan sonra üst yapı çalışmalarına yoğunlaşacağız. Bir taraftan da halı saha çalışmalarımız sürüyor. Bununla ilgili tamir, tadilat çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızın başta Beylik Mahallemize olmak üzere Karacabey’imize hayırlı olmasını diliyorum. Burada mesai sarf eden kardeşlerimize de Allah’tan kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri çalışmalardan memnun

Beylik Mahalle Muhtarı Ersin Ayyıldız da incelemeler esnasında Başkan Özkan’a eşlik etti.

Mahallede yapılan parke taşı çalışmalarıyla önemli bir ihtiyacın karşılandığını ifade eden Ayyıldız, çalışmalarla mahallenin daha da güzelleştiğini söyledi.

Mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Ayyıldız, katkılarından dolayı Başkan Özkan’a mahalle halkı adına teşekkürlerini iletti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Yeni Bir Sistemle Bursaspor’u Ayağa Kaldırmalıyız”

Bursaspor Divan Kurulu toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozb…