Home GÜNCEL NASA’dan UFO açıklaması: Varlığını kabul etmemiz gerek

NASA’dan UFO açıklaması: Varlığını kabul etmemiz gerek

- Guncellenme Tarihi: 1 Haziran 2023 11:34
4 min read
NASA’dan UFO açıklaması: Varlığını kabul etmemiz gerek için yorumlar kapalı
0

NASA yetkilileri, tanımlanamayan uçan nesnelerin görüntülerini paylaşarak UFO’ların varlığını kabul etmemiz gerektiğini ifade etti.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) ordu, akademi ve özel şirketlerin yöneticilerinden oluşan ve tanımlanamayan hava cisimlerini inceleyen kurulu, 4 saat süren halka açık bir toplantı düzenledi.

Başkent Washington’daki oturumun odak noktasının genel bir rapor yayınlamadan önce ‘son müzakereler’ yapmak olduğu ve söz konusu raporun temmuz ayının sonunda yayınlanmasının planlandığı bildirildi.

“Henüz Dünya’nın ötesinde yaşam keşfedemedik”

Panelin başkanlığını yürüten David Spergel, “Öğrendiğimizi hissettiğim şeyi bir satırda özetlemem gerekirse, yüksek kaliteli verilere ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

Dünya dışında bir yaşam olup olmadığına ilişkin soruya yanıt veren Spergel, “Artık dışarıda pek çok gezegen olduğunu biliyoruz, bu nedenle yaşam için pek çok potansiyel ortam var. Henüz Dünya’nın ötesinde yaşam keşfedemedik ama bakıyoruz.” dedi.

Kıdemli araştırma yetkilisi Dan Evans ise önlerinde birkaç aylık bir çalışma daha olduğunu belirterek panel üyelerinin göreve başladıklarından beri siber saldırılara maruz kaldıklarını belirtti.

Yeni görüntüler paylaşıldı

NASA, dünya genelinde sıkça karşılaştığı ancak henüz tam olarak çözemediği uçan metal kürelerin görüntülerini de paylaştı.

Görüntülerin, Orta Doğu’da görev yapan bir MQ-9 Reaper İHA tarafından kaydedildiği belirtildi.

Yeni görev gücü oluşturulmuştu

Geçen yıl UFO iddialarını araştırmak üzere ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Havadaki Nesne Tanımlama ve Yönetim Grubu (AOIMSG) olarak adlandırılan yeni bir isimle yeni bir görev gücü oluşturmuştu.

Görev gücü operasyonların güvenliğine yönelik tehditleri azaltmak ve askeri tesisler, operasyon alanları, eğitim alanları, özel kullanım hava sahası gibi alanlar üzerinde veya yakınında bulunan nesnelere odaklanıyor.

Temmuz ayında yayınlanacak olan rapor, Pentagon’un çalışmalarından bağımsız olarak yaklaşık 9 aydır süren ve maliyeti 100 bin dolardan fazla olan bir projenin sonucu olarak ortaya çıkacak.

Kaynak: ensonhaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …

Foto Galeri

Rastgele Haber

Sıtmaya Dikkat

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından sıtma hastalığının kontrol altına alınması için oluşturulan küresel bir …

casibom giriş