Home GÜNCEL Yeşilova Holding, Türkiye’nin En İyi Yönetilen 4 Şirketinden Biri Oldu

Yeşilova Holding, Türkiye’nin En İyi Yönetilen 4 Şirketinden Biri Oldu

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2023 14:24
3 min read
Yeşilova Holding, Türkiye’nin En İyi Yönetilen 4 Şirketinden Biri Oldu için yorumlar kapalı
0

Yeşilova Holding, Deloitte Private tarafından Türkiye ve dünyada 45 ülkede gerçekleştirilen En İyi Yönetilen Şirketler programının kazananları arasında yer aldı.

Deloitte Private tarafından Türkiye’de bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ‘En İyi Yönetilen Şirketler’ (Best Managed Companies) programı kapsamında ödüle layık görülen şirketler açıklandı. Yeşilova Holding, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketlerinden biri oldu. Dünya genelinde 45 ülkede ve Türkiye’de uygulanan program kapsamında; yıllık 70 milyon TL’nin üzerinde ciroya sahip, en az beş yıl önce kurulmuş ve halka açık olmayan şirketlerin başvuruları değerlendirildi.

Yapılan incelemeler sonunda finale kalan şirketler, Aksoy Holding, TSKB, Rönesans Holding, Koç Üniversitesi ve TÜSİAD’ın üst düzey yöneticilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi. Jüri aday şirketleri; strateji, yetkinlik ve inovasyon, kültür ve adanmışlık, yönetişim ve finansallar olmak üzere dört ana başlıkta incelerken, değerlendirmenin ardından Yeşilova Holding, ‘En İyi Yönetilen Şirketler’ ödülüne layık görüldü. 2022 verilerine göre yapılan değerlendirmede Yeşilova Holding ile birlikte Borusan CAT, Norm Holding ve ABC Deterjan da ödüle layık görüldü.

“BU ÖDÜL BİZİ ÇOK GURURLANDIRDI”

Alınan ödülle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, “Yeşilova Grubu olarak, dünyanın saygın kuruluşlarından Deloitte tarafından gerçekleştirilen En İyi Yönetilen Şirketler listesine girmek, böylesine prestijli bir unvanı almaya hak kazanmak bizi çok gururlandırdı. Aldığımız bu ödüller bizlere büyük bir motivasyon ve güç veriyor. Bu değerli başarılarda emekleri bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …