Home GÜNCEL Gençler ‘Doğa’ İçin Yürüdü

Gençler ‘Doğa’ İçin Yürüdü

- Guncellenme Tarihi: 22 Mayıs 2023 15:03
2 min read
Gençler ‘Doğa’ İçin Yürüdü için yorumlar kapalı
0

Yıldırım Belediyesi Değirmen Gençlik İyilik Hareketi gönüllüleri, Zeyniler’de düzenledikleri yürüyüşün ardından bölgede 200 kilogram atık topladı.

Yıldırım Belediyesi Değirmen Gençlik İyilik Hareketi Gençlik Haftası kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Zeyniler Su Yolu bölgesindeki 4, 5 kilometrelik parkurda Yıldırım’ın doğal zenginliklerin ve yeşilin bin bir tonunu deneyimle imkânı bulan katılımcılar dönüş yolunda ise bölgedeki çöp topladı. Plastik atıktan otomobil parçalarına, kıyafetten ev eşyasına 200 kilogram çöp toplayan gençler, duyarlılık çağrısı yaptı.

FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ

Yıldırım’ın tarihi, kültürel, doğal zenginlikleri sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin değeri olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu değerleri paylaşmak kadar korumanın da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bundan dolayı 4 yılı aşkın süredir doğa yürüyüşleri düzenleyerek bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.  Değirmen Gençlik İyilik Hareketi gönüllülerimiz de bu minvalde bir etkinliğe imza attı. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…