Home GÜNCEL Mimarlar Odası Bursa Şubesi Atatürk Anıtı’na Çelenk Koydu

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Atatürk Anıtı’na Çelenk Koydu

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2023 14:36
2 min read
Mimarlar Odası Bursa Şubesi Atatürk Anıtı’na Çelenk Koydu için yorumlar kapalı
0

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi yönetimi,  Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma töreninde Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunma töreninde günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, 19 Mayıs’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş hikayesinin başlangıcı olduğunu ve  Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919’un yıldönümünde çelenk sunmanın gururu içinde olduklarını söyledi.

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına girmenin mutluluğunu paylaşmak  ve  Ata’nın manevi huzuruna çelenk sunduklarını ifade eden Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, “Cumhuriyetimizin 104. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlığın ilk ateşini yaktığı tarih olan ve Samsun’a  çıkara mücadelemizi başlattığı 19 Mayıs’ta Ata’mızın huzurundayız. Gençlere emanet ettiği  vatanımızın daha da üst noktalara taşıyacağız. Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı yolunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmetle, saygıyla, sevgiyle anıyoruz ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Öğrenciler Geleneksel Oyunlarda Buluştu

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, öğrencilere yönelik geleneksel oyunlar etkinl…