Home GÜNCEL Hayat Hastanesi 45. Yıl Etkinliklerinde Çocukları Unutmadı

Hayat Hastanesi 45. Yıl Etkinliklerinde Çocukları Unutmadı

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2023 13:03
1 min read
Hayat Hastanesi 45. Yıl Etkinliklerinde Çocukları Unutmadı için yorumlar kapalı
0

Hayat Hastanesi 45. yıl etkinlikleri kapsamında hastanede tedavi gören ve çocuk polikliniklerinde muayene olan çocuklara hediyeler dağıtarak moral verdi.

Hastanenin çocuk polikliniklerinde ve çocuk servisinde tedavi gören çocuklara sürpriz yapan Kalp Maskot, çocuklar ve aileler tarafından da büyük ilgi gördü.

Kalp Maskotu karşılarında gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemezken, aldıkları küçük hediyeler karşısında da mutlu oldular.

45. yıl etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atan hastane yönetimine teşekkür eden refakatçı aileler, çocukları ile birlikte moral ve motivasyon bulduklarını söylediler.

Hayat Hastanesi olarak hasta ve hasta yakınlarının yanında olduklarını hissettirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Betül Kabalar, “45. yılımızı kutladığımız bu dönemde sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında hastanemizde tedavi gören hastalarımız ve onların yakınlarına moral vermek, motivasyonlarını yüksek tutmak için hastalarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Tarım ve Hayvancılığı İyileştirmek Önceliğimiz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tarım Paydaşları Buluşması’nda konuşan …