Home GÜNCEL AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: “Milletimizin Güveninden Güç Alıyoruz”

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: “Milletimizin Güveninden Güç Alıyoruz”

- Guncellenme Tarihi: 5 Mayıs 2023 17:46
7 min read
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: “Milletimizin Güveninden Güç Alıyoruz” için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, Özel Mesam Diş Klinikleri’nde görev yapan diş hekimleri ve teknisyenleri ile bir araya geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Osmangazi Belediyesi’nin Değirmenpark Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’da katıldı. Programda konuşan Ahmet Kılıç, AK Parti hükümetleri dönemlerinde hayatın her alanında gerçekleştirilen ıslahatları ve dış politikada atılan güçlü adımları anlattı. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi, önemli bir güç haline geldiğini belirten Ahmet Kılıç, “Dünya zor dönemlerden geçiyor, pandemi krizi ardından Rusya-Ukrayna askeri krizi patlak verdi ve savaş hala daha devam ediyor. Bunlarla birlikte pandemi sürecinde yaşanan iki yıllık durağanlık neticesinde dünyanın birçok ülkesinde farklı sıkıntılar yaşandı. Ülkemiz de ister istemez bu sıkıntılardan etkilendi ancak bizler de ülkemizin ve vatandaşlarımızın bu zor süreçten mümkün olduğunca az etkilenmesi için çok önemli düzenlemeler yaptık ve bu süreçten güçlenerek ayrılıyoruz” dedi.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra bir yandan da Türkiye’nin mega projelerini hayata geçirmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Ahmet Kılıç, tüm dünya durağan bir haldeyken Türkiye’de her gün ya önemli bir eserin açılışının ya da temel atma töreninin gerçekleştirildiği vurguladı. Ahmet Kılıç, şunları söyledi:

“Bununla birlikte yakın gelecekte Türkiye’ye tehdit oluşturabilecek bölgesel etkilerden de arınmak için çok önemli adımlar atıldı. Libya ile yaptığımız deniz mutabakatı ile Akdeniz’i bir Türk gölü haline getirdik. Bu şekilde Akdeniz’deki hakimiyetimizi tam anlamı ile sağlamış olduk. Enerji hamlelerimizle, dış politikamızla Türkiye’nin Türkiye’den büyük olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösteren önemli adımlar attık. Türkiye’nin etkilediği ve kapsadığı hinterlandı, bir yandan da sorumluluğunu arttırıyor. Tüm İslam Alemi ve mazlum milletler Türkiye’yi bir umut olarak görüyor. Bu bilinç ve sorumlulukla çalışıyoruz. Aynı zamanda Suriye ve Karabağ’da yürüttüğümüz hamlelerle tüm dünyaya bölgemizdeki hakimiyetimizi bir kez daha göstermiş olduk. NATO’da hamlelerimizle karar aldıran bir ülke olduk. Türkiye artık sahada da masada da sözü dinlenen, güçlü bir ülke. Tüm bu adımlara birlikte tüm toplumsal kesimlerimizin geçmişten bugüne ortaya çıkan sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı yürüttük ve yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Sağlıkta, milli eğitimde, ulaşımda, enerjide geçmişe göre devasa adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye’yi artık dünya görüyor. Adımlarımızı büyüterek devam edeceğiz.”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’da AK Parti’nin insana hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile şehirleri kalkındırdıklarını anlatarak, “Gerek merkezi hükümetimizin yatırımları gerekse de belediyelerimizin çalışmaları ile Bursamıza yakışır hizmetler vermeye çalışıyoruz. Halkımız çalışmalarımızı güveniyor ve bu kadrolara güveniyor. Bu güvenden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Özel Mesam Diş Klinikleri Başhekimi H.Serkan Ölmeztürk ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Program, soru cevap kısmı ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…