Home GÜNCEL İyi Parti Vekil Adaylarından GESİAD’a Ziyaret

İyi Parti Vekil Adaylarından GESİAD’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 4 Mayıs 2023 10:51
2 min read
İyi Parti Vekil Adaylarından GESİAD’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu, İYİ Parti Bursa milletvekili adaylarını ağırladı.

İYİ Parti’nin Bursa milletvekili adayları Selçuk Türkoğlu, Sevinç Atabay, Orhan Özer ve Özgür Şimşek, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında GESİAD Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

İYİ Parti milletvekili adaylarının ziyaretinde konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, seçimlerin demokrasinin şöleni olduğunu, sonuçların Türkiye için şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay, 14 Mayıs seçimlerinde 6 milyon gencin oy kullanacağını belirtirken, “Genç iş insanları değerlidir, gençlerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarını da önemsiyoruz” dedi.

İYİ Parti Bursa 1. Sıra Milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu da, “14 Mayıs sonrası ekonomik tablo olumlu yönde değişecek. Önceliğimiz enflasyon ile mücadele olacak” şeklinde konuştu.

Diğer milletvekili adayları Orhan Özer ile Özgür Şimşek de İYİ Parti’nin seçim beyannamesine yar alan iş dünyasına yönelik konular hakkında GESİAD Yönetim Kurulu üyelerine bilgiler verdiler.

Ziyaret genel ekonomik konuların değerlendirilmesiyle tamamlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, basın mensuplarıyla bir ara…