Home GÜNCEL Dr. Esma Rona Öğrencilerle Bilgi ve Tecrübe Paylaşımlarını Sürdürüyor

Dr. Esma Rona Öğrencilerle Bilgi ve Tecrübe Paylaşımlarını Sürdürüyor

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2023 13:42
3 min read
Dr. Esma Rona Öğrencilerle Bilgi ve Tecrübe Paylaşımlarını Sürdürüyor için yorumlar kapalı
0

Medikal Estetik Hekimi Dr. Esma Rona, Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki Güzellik Hizmetleri Alanı’nda eğitim gören kız öğrencileriyle son dersini gerçekleştirdi. Bilgi ve tecrübe paylaşımı yüklü derslerle öğrencilere mesleki yaşamlarında önlerine çıkabilecek durumları anlatan Dr. Esma Rona, derslerinde gençlere her çalışmalarının merkezine insan sağlığını almalarını tavsiye etti.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Esma Rona, 2002 yılından beri faaliyet gösterdiği sağlık sektöründeki tecrübelerini öğrencilerle de paylaşıyor.

Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uygulama bölümü konferans salonunda öğrencilere son dersini veren öğrencilere son derslerini veren Dr. Esma Rona, saç bakımı ve saç problemlerinin nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere mesleki yenilikler ve çalışma hayatında karşılaşacakları problemler, durumlar hakkında paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, öğrencilerin derslere ve konulara olan ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Dr. Esma Rona, bilgi aktarımını büyük bir dikkatle dinleyen öğrencilere sektörlerinin sürekli yenilendiğini, yeni tedavi, bakım teknik ve yöntemleriyle zenginleştiğini anlattı. Bu alanda başarılı olmak isteyenlerin yeniliğe açık olup, öncelikle insan sağlığına ve mesleklerine saygılı olmaları gerektiğini vurguladı.

Dr. Esma Rona, öğrencilere çalıştıkları alanda insan sağlığı ve mutluluğunu öncelik olarak görmeleri gerektiğini anlatarak, şunları söyledi: “Bizim için öncelik her zaman insan sağlığı olmalı. Hassas ve önemli bir iş yapıyoruz. İnsanlara gerçekleştiremeyeceğimiz vaatlerde bulunmamalı, doğru yönlendirmeler yapmalıyız. Yetkin olmadığımız alanlarda tedaviye girişmemek mesleki itibarımız açısından çok önemli. İnsan sağlığı ve mutluluğunu mesleğimizin merkezine oturtursak başarı kendiliğinden gelecektir”

Program, Dr. Esma Rona’nın öğretmenler ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…