Home GÜNCEL TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi 23 Nisan Etkinliklerini Sürdürüyor

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi 23 Nisan Etkinliklerini Sürdürüyor

- Guncellenme Tarihi: 1 Mayıs 2023 18:43
4 min read
TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi 23 Nisan Etkinliklerini Sürdürüyor için yorumlar kapalı
0

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini sürdürüyor.

Mimari ve şehirleşmede çocukların yerini unutmayan bir anlayışla çalışmalarını yürüten TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla farklı organizasyonlara imza atıyor. Bu kapsamda BAOB Oditoryum Salonu ve fuaye alanında gerçekleştirilen organizasyonlarla çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdi. İlk olarak Dreamers Kids Club eğitmenleri tarafından çocukların el ve zihinsel becerilerinin gelişimini sağlayan temel İngilizce kelime ve cümle yapıları, şarkılarla süslenen farklı aktiviteler gerçekleştirildi. Sonrasında ise Senfoni Çiçekleri Orkestrası ve korosu tarafından 23 Nisan konseri verildi. Orkestra ve koro öğrencilerinin icra ettiği birbirinden değerli eserlere Neriman Bale Kursu öğrencileri de bale gösterileri ile eşlik etti.

Gerçekleştirilen organizasyon hakkında bilgiler veren TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, oda yönetimi olarak nisan ayını çocukların ayı olarak kabul ettiklerini belirterek, ay içerisinde farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Şirin Rodoplu Şimşek, aslında her günü çocukların günü olarak gördüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Çünkü çocuklarımız, geleceğimizin teminatı ve mimarlık alanının da merkezinde çocuklarımız var. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimiz Deniz Ildız Öner ve Hülya Bengü İlgüz’ün öneri, organizasyon ve temasları ile 2019 yılında Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların konser salonlarını görüp, klasik müzikle tanışabilmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında kurulan Senfoni Çiçekleri Orkestrası ve korosu bugün güzel bir konser gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserimize aynı zamanda Neriman Bale Kursu öğrencileri icra edilen bu eserlere eşlik etti. Bu şekilde iki ayrı gösteriyi davetlilerimize sunmuş olduk. Mutluyuz, keyifliyiz. TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak alanımızdaki çalışmalarımızın yanı sıra sanata, çocuklarımıza ve hayatın daha birçok farklı alanına verdiğimiz destekler ve projelerimizle farkımızı göstermeye devam ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …