Home GÜNCEL Rusya’da 6 farklı noktada yangın yaşandı! Fatura ağır oldu; 659 kişi evsiz kalırken 178 yapı küle döndü

Rusya’da 6 farklı noktada yangın yaşandı! Fatura ağır oldu; 659 kişi evsiz kalırken 178 yapı küle döndü

- Guncellenme Tarihi: 27 Nisan 2023 13:10
1 min read
Rusya’da 6 farklı noktada yangın yaşandı! Fatura ağır oldu; 659 kişi evsiz kalırken 178 yapı küle döndü için yorumlar kapalı
0

Rusya’nın Sverdlovsk bölgesinde çıkan yangın 6 farklı noktada yaşandı. Yangının bilançosunda 178 yapı küle dönerken 659 kişi evsiz kaldı. 1 kişi ise hayatını kaybetti.

Rusya’nın Sverdlovsk bölgesine bağlı Sosva, Tayozhny, Visim, Neustroyeva, Karpinsk ve Progress’ta yangınlar çıktı. Oldukça geniş bir alanda çıkan yangınlardan çok sayıda kişi etkilendi.

659 KİŞİ EVSİZ KALDI

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yangınlarda 178 binanın küle döndüğü, 148’i çocuk toplam 659 kişinin evsiz kaldığı belirtildi. Sosva’daki yangında ise 62 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Rusya'da yangın: 1 ölü, 659 kişi evsiz kaldı

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Yangınlara 380’den fazla itfaiyecinin havadan ve karadan müdahale ettiği öğrenildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Karpinsk kasabasındaki yangının söndürüldüğü, diğer bölgelerdeki yangınların da kontrol altına alındığı kaydedildi. Yangınlarla ilgili iki ayrı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: sondakika.com, İHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…