Home GÜNCEL Artvin Vakfı’nın Hastane Önünde İftarı Devam Ediyor

Artvin Vakfı’nın Hastane Önünde İftarı Devam Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 15 Nisan 2023 15:04
4 min read
Artvin Vakfı’nın Hastane Önünde İftarı Devam Ediyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Artvin Vakfı, ramazan ayı başından bu yana Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği dağıtmaya aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Artvin Vakfı yöneticileri de hem iftar programına katılırlarken hem de görevi devralmanın yıldönümü nedeniyle geride kalan bir yıllarının değerlendirmesini yaptılar.

Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Artvin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, “Seçildiğimiz ilk günden itibaren değişimle birlikte gelişim gösteren Vakfımıza duyulan güven, meyvelerini ilk aydan itibaren vermeye başlamış ve halen tüm Artvin camiamızın birlik ve beraberlikle arkamızdaki desteği ile artarak devam etmektedir. Geçtiğimiz sonbaharda üniversiteli gençlerimize burs sağlamak için “bir asra doğru Türkiye benim” etkinliğini müthiş bir coşkuyla gerçekleştirdik ve bursiyerlerimiz için önemli bir gelir elde ettik. Geçen zaman içerisinde yeni yönetim anlayışımızla ve vizyonumuzla küllerinden doğan, kabuğunu kıran ve tüm Türkiye’de tanınır hale gelen Vakfımız, her geçen gün daha fazla yardım alarak Artvinli ve Bursalı hemşerilerimizin teveccühünü kazanmıştır. Gerek sivil toplum kuruluşlarından gerekse siyasi partilerden gelen tüm davetlere ayrım yapmaksızın yönetim kurulu olarak katılım sağlayarak bu davetlerde Vakfımızın nasıl ilgiyle izlendiğine şahit olduk” dedi.

6 Şubat depremi sonrası Bursa’daki Artvin camiasını oluşturan dernekler, federasyon, konfederasyon, Arsiyad ve Vakıflar olarak süratle yardım kampanyaları düzenlediklerini, onlarca tır yardım malzemesi ve nakdi yardımlarda bulunduklarını dile getiren Bursa Artvin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, “Ramazan ayı ile birlikte, ilçe derneklerimizle koordineli olarak erzak kolisi dağıtımları başlamış ve halen devam etmektedir. Ramazan ayı boyunca her akşam hastane önünde 200 kişilik iftar yemeği verilmesi Vakfımız tarihinde bir ilktir. Bu vesileyle, birinci yılımızı doldurmuş olmanın haklı gururuyla tüm yönetim kurulu olarak birlik ve beraberliğimizin bundan sonraki süreçte daha da kenetlenerek devam edeceğine olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…