Home GÜNCEL Karacabey’de çocuklar için Ramazan ayına özel etkinlikler başlıyor

Karacabey’de çocuklar için Ramazan ayına özel etkinlikler başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Nisan 2023 15:03
2 min read
Karacabey’de çocuklar için Ramazan ayına özel etkinlikler başlıyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey’de Ramazan ayı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da çocuklar için dolu dolu geçecek.

Karacabey Belediyesi, Cumhuriyet Alanında gerçekleştireceği etkinliklerle, Ramazan ayının özellikle çocuklar için eğlenceli aktivitelerle daha neşeli geçmesini sağlıyor.

1 hafta sürecek

8 Nisan’da Cumhuriyet Meydanında başlayacak etkinlikler, 7 gün boyunca devam edecek.

Etkinliklerle ilgili konuşan Başkan Özkan, “Özellikle çocuklar için iftardan sonra Ramazan’ın ruhuna uygun bir dizi etkinliklerimiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı ailece bekliyorum” dedi.

Özkan’dan davet

Başkan Ali Özkan, özellikle çocuklar için ve çocuklu aileler için bu etkinlikleri yaptıklarını belirterek, “Ramazan’ın ruhuna uygun etkinliklerle çocukların gönlünde ayrı bir yer açmak istiyoruz. Bu yıl yine ışıl ışıl yaptığımız Cumhuriyet Meydanında, 7 gün boyunca çocuklara özel etkinlikler olacak. İçlerinde tiyatro gösterileri, gölge oyunları, geleneksel eğlenceler ile çocuklara ve ailelere unutulmaz bir hafta yaşatmayı amaçlıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan etkinliklerin 8 Nisan Cumartesi günü itibariyle başlayıp 1 hafta boyunca her akşam iftardan sonra 21.30’da başlayacağı belirtildi.

Etkinlik boyunca fasıl ekiplerinden tiyatroya, gölge oyunundan illüzyona kadar birçok farklı aktivite gerçekleştirilecek olup, yine çocuklara her akşam sürpriz ikramlar sunulacağı öğrenildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …