Home GÜNCEL Eyrice ADSM, Kitap Okuma Sevgisine Dikkat Çekti

Eyrice ADSM, Kitap Okuma Sevgisine Dikkat Çekti

- Guncellenme Tarihi: 3 Nisan 2023 09:42
2 min read
Eyrice ADSM, Kitap Okuma Sevgisine Dikkat Çekti için yorumlar kapalı
0

Kitap okuma alışkanlığına ve kütüphaneciliğin önemine dikkat çekmek amacıyla her sene 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza atan Eyrice ADSM yönetimi gelen hastalara kitap hediye etti.

Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) yönetimi, Türkiye’de kütüphanelere olan farkındalığı artırmak üzere her yıl kutlanan Kütüphaneler Haftası’nın 59’uncusunu hastaneye gelen hastalara kitap hediye ederek kutladı.

59. Kütüphane Haftası’nı kutlamak amacıyla hastaneye gelen hastaları kitapla karşılayan İdari İşler Müdürü Bünyamin Kılıç okuma alışkanlığına ve kitap sevgisine dikkat çekti. Eyrice ADSM İdare Müdürü Bünyamin Kılıç, sözlerinin devamında, “Bu sene ‘kitap iyileştirir’ ana temasıyla kutlanan haftada, kitap okumanın faydalarına ve okuma alışkanlığına dikkat çekmek istedik. Kitap okumanın yaşı yok. Kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphaneler hakkında bilinçlendirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Eyrice ailesi olarak gelen hastalarımıza kitaplar hediye ederek 59. Kütüphane Haftası’nı kutladık. Herkesi daha fazla kitap okumaya davet ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …