Home GÜNCEL BEBDER, Sektöre İvme Kazandıracak

BEBDER, Sektöre İvme Kazandıracak

- Guncellenme Tarihi: 30 Mart 2023 16:28
7 min read
BEBDER, Sektöre İvme Kazandıracak için yorumlar kapalı
0

Bursa ekonomisinin lokomotif sektörü tekstil ve konfeksiyonun önemli alt dallarından olan emprime baskıcılar, Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) çatısı altında buluştu.

Sektöre yeni bir ivme kazandırıp, firmaların Bursa ve ülke ekonomisine daha fazla katkı koyabilmelerini sağlayacak çalışmalara imza atmak üzere kurulan Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) üyelerinin ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

BEBDER, tekstilin önemli ayaklarından olan emprime baskı sektörünün gelişimi ve sektörü kurumsallaştırmak adına çalışmalarına başladı. Bu hedefler doğrultusunda bir toplantı gerçekleştiren BEBDER Yönetim Kurulu ve üyeleri hedefler ve projeleri hakkında istişarelerde bulundu. 

Toplantıda yönetim kurulu, dernek üyeleri ve sektör temsilcilerine seslenen BEBDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yenikapı, sözlerine Ramazan Ayı’nın feyz ve bereketini paylaşmalarının huzurunu dile getirerek başladı. Fuat Yenikapı, “Ülkemiz ne yazık ki zor günlerden geçiyor. 6 Şubat’tan beri kalplerimiz depremzede kardeşlerimiz için atarken, bir kez daha aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin gücüne şahitlik ediyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracak, devlet-millet el ele afetzede kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yüreklerimiz buruk da olsa tüm İslam Alemi’nin Ramazan’ı Ramazan ve ardından geleni bayramı bayram gibi yaşayabilmesini, bu güzel günlerin ülkemizde, İslam Alemi’nde ve tüm dünyada huzur, barış ve esenliğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“SEKTÖRÜMÜZÜN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK” 

Birlik ve beraberliğin gücüne inanan, geleceği, ülkesi için çalışan, çabalayan, üreten iş insanları olarak sektörlerinin önünü açmak, sektör temsilcilerine destek vermek amacıyla yola çıktıklarını anlatan Fuat Yenikapı, “Gördük ki, BEBDER sektörümüz için büyük bir ihtiyaçmış, üye sayımız giderek artıyor ve BEBDER ailesi büyüyor. Hep birlikte el ele vererek önemli işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Yeter ki birlik olalım, kenetlenelim” dedi.

BEBDER olarak yapacakları faaliyetlerle üyelerine ışık tutacaklarını ifade eden Yenikapı, “Üreten Şehir Bursa’mızın itici güçlerinden olan sektörümüzün yarınlara daha sağlam adımlara yürüyebilmesi için gerekli tüm çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz” dedi. 

“HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

BEBDER Yönetimi olarak hedeflerini sıralayan Fuat Yenikapı, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bursa’mıza ve ülkemize sektörümüzün hukuksal, finansal ve kurumsal altyapısının yerleşmesine katkıda bulunacağız. Sektörümüzdeki yatırım ve girişimcilik faaliyetlerinin günümüz standartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için gereken tüm adımları atacağız. Sektörümüzün hedeflerine giden yolda ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışmayı geliştireceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda üyelerimiz ve sektör temsilcilerimiz arasındaki işbirliği ve dayanışmayı geliştireceğiz, ortak sorunlarımıza çözümler üreterek, haklarımızı koruyacağız. İş ahlakı ilkelerinin tüm sektörde benimsenmesi ve uygulanması için çalışmalar yapacağız. Üyelerimizin sektördeki konumlarını güçlendirmek için gereken tüm adımları atacağız. Mesleki alanda daha da büyümek adına sektörümüzün bir ‘Oda’ çatısı altında toplanabilmesine öncülük edeceğiz. Sektörümüzde çağın gereklerine uygun meslek standartlarının geliştirilmesi adına gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Çalışanlarımızın meslek standartlarına uygun biçimde çalışma hayatlarını sürdürebilmelerini sağlayıcı çalışmalar yapacağız. BEKSİAD olmak üzere sektörel kurum ve kuruluşlarla da iş birliği yapacağız”

Programın ardından BEBDER Yönetim Kurulu ve üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…