Home GÜNCEL Özel Çocuklardan Başkan Kanar’a Özel Ziyaret

Özel Çocuklardan Başkan Kanar’a Özel Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2023 17:00
2 min read
Özel Çocuklardan Başkan Kanar’a Özel Ziyaret için yorumlar kapalı
0

21 Mart Down Sendromlular Günü’nde özel bireylere sürpriz yapmak için hazırlanan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sürpriz hazırlarken, sürpriz ile karşılaştı.

Başkan Kanar’ın doğum günü olduğunu öğrenen özel çocuklar, heyecanlarını Başkan Kanar ile paylaştılar.

Down Sendromlu çocuklar ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın eşi Yasemin Kanar ile birlikte ellerinde pasta ile makamı ziyaret ettiler. Başkan Kanar’a unutamayacağı bir sürpriz hazırladılar. Başkan Kanar ve özel çocukların arasında ki sohbetler yürekleri ısıttı.

Özel çocuklar ve aileleriyle birlikte tek tek ilgilenen, Başkan Kanar, çocuklar ile şarkılar eşliğinde keyifle bu özel günün heyecanını paylaştılar.

Mustafakemalpaşa’lı özel çocuklar ile tek tek ilgilenen Başkan Kanar, ‘’ Bugün 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü, çocuklarımızı makamımızda ağırlıyoruz aileleri ile birlikte. Onların fazlaları var eksikleri yok, onlar bizim evladımız. Evlatlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz, bakmaya devam edeceğiz. Hem Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezimiz ile hem de Down Sendromlular Derneği ile birlikte el ele gönül gönüle çocuklarımızın gelişimini eğitimlerini tamamlamaya devam ediyoruz. Yarın benim doğum günüm evlatlarımda benim doğum günümü kutladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin diyorum. Herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…