Home GÜNCEL Gemlikli miniklerden yaşlı konuk evine ziyaret

Gemlikli miniklerden yaşlı konuk evine ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2023 13:27
2 min read
Gemlikli miniklerden yaşlı konuk evine ziyaret için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Kurşunlu’da 2020 yılında faaliyete geçen ve 7/24 hizmet anlayışına sahip olan Yaşlı Konuk evine Yaşlılar Haftası dolayısıyla ziyaretler devam ediyor.

Bu hafta içerisinden çeşitli kurum ve kuruluşlardan çok sayıda misafiri ağırlayan Gemlik Belediyesi Kurşunlu Yaşlı Konuk Evi’nin bugünkü konukları anasınıfı öğrencileri oldu.

Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu bünyesinde bulunan Minik Eller anasınıfı öğrencileri, yaşlı konuk evini ziyaret etti.

Yaklaşık iki saat süren ziyarette minikler, kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri konuk evinde kapı kapı gezerek yaşlılara hediye etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette minik öğrencilerin mutlu olduğu her hallerinden belli oldu. Minikler ilk kez ziyaret ettikleri yaşlı konuk evinin neşe odağı haline gelirken, büyüklerle beraber eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Gemlik Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamayla Yaşlı Konuk evinin, haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verdiğini ifade ederken, sadece belirli bir hafta değil, tüm yıl boyunca çeşitli dernek ve vatandaşların burada ikamet eden yaşlıları ziyaret etmek için geldiklerini ve bu ziyaretlerin memnuniyetle karşılandığını belirttiler.

Yaşlı konuk evinin sakinleri Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a deniz ve doğanın iç içe olduğu yaşlı konuk evini Gemlik’e kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…