Home GÜNCEL Başkan Aksu: “Büyük zaferler kazanmaya devam edeceğiz!”

Başkan Aksu: “Büyük zaferler kazanmaya devam edeceğiz!”

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2023 10:14
3 min read
Başkan Aksu: “Büyük zaferler kazanmaya devam edeceğiz!” için yorumlar kapalı
0

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Çanakkale Zaferi’nin 108, yıldönümü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi. Aksu, “Kadim Anadolu’nun, emperyalizm ve işgale karşı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir direniş gösterdiği bu haklı mücadelesinin, şanlı bir zaferle taçlandırdığı 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yılı kutlu olsun!” dedi.

Başkan Aksu’nun açıklaması şu şekilde:

Anadolu’nun dört bir yanında öz yurdunu savunmak için Çanakkale’de bir araya gelen kahraman milletimiz, binlerce yıldır hiçbir zaman taviz vermediği bağımsızlık ve egemenliğine kasteden işgal güçlerine karşı gereken cevabı vermekte tereddüt etmemiştir. Önce Çanakkale’de, sonra Sakarya’da, Afyon’da, Dumlupınar’da yurduna sahip çıkan, bu uğurda canını vermekten bir an olsun tereddüt etmeyen milletimiz, tarihe adını asla silinmeyecek altın harflerle yazdırmıştır. Genci yaşlısı, kadını erkeği, doğulusu ve batılısı, Cumhuriyetimiz ve partimiz CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bir araya gelmiş ve Çanakkale Zaferimiz, Milli Mücadele’nin önsözü olarak kitaplardaki yerini almıştır. İşte bu büyük birlik ve beraberlik ruhu ile büyük Türk Milleti, tarihe yön veren kadim Anadolu halkı isterse eğer zincirler erir, taç ve tahtlar yok olur. Şanlı tarihimizden, ayrılmaz birlik ve beraberliğimizden aldığımız güç ve ilhamla karşımızda emperyalist güçler ve işgalciler, dâhili ve harici bedbahtlar duramaz!

Bu büyük milletin fertleri olarak, tarih var olduğu sürece eşitlik, özgürlük ve kardeşliği egemen kılmaya, hak, hukuk ve adalet için mücadele etmeye, haklı direnişler ile büyük zaferler kazanmaya devam edeceğiz!

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…