Home GÜNCEL Bursa TB Başkanı Özer Matlı’dan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı

Bursa TB Başkanı Özer Matlı’dan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 17 Mart 2023 14:05
4 min read
Bursa TB Başkanı Özer Matlı’dan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı için yorumlar kapalı
0

Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, Çanakkale Zaferi’nin yorgun ve bitkin düşmüş bir milletin tüm dünyaya bağımsızlık ve vatan sevgisi üzerine verdiği en anlamlı mesaj olduğunu söyledi.

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünde kutlama mesajı yayımladı. Çanakkale Zaferi’nin kahraman Türk milletinin varlığını yeniden ortaya koyduğu bir destanın adı olduğunu söyleyen Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de örnek olmuştur.

Çanakkale’de ülkemizin her köşesinden aynı amaç için bir araya gelen yüzbinlerce Mehmetçiğin verdiği emsalsiz mücadele, Türk milletinin yokluk içinde engelleri aşma azmini gözler önüne sermiştir. Dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten şanlı ecdadımızın sağlam ve sarsılmaz inancı, bir milletin kaderini ve tarihin akışını tümden değiştirmiştir. Bu eşsiz mücadeleyi ortaya koyan insanların torunları olarak, en değerli görevimiz bu asil mirasa layık olmak için yılmadan çalışmaktır.

Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak andığımız bu anlamlı günde, başta ebedi Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, büyük mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarını ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…