Home GÜNCEL Doruk Doktorlarına Öğrencilerden Sürpriz 14 Mart Kutlaması

Doruk Doktorlarına Öğrencilerden Sürpriz 14 Mart Kutlaması

- Guncellenme Tarihi: 15 Mart 2023 16:32
3 min read
Doruk Doktorlarına Öğrencilerden Sürpriz 14 Mart Kutlaması için yorumlar kapalı
0

Özel Doruk Nilüfer Hastanesi doktorlarına Özel Teknoloji Fen Koleji öğrencileri tarafından 14 Mart Tıp Bayramını nedeniyle resim hediye edildi.

Her yıl 14 Mart’ta kutlanan Tıp Bayramı vesilesiyle bu yıl da sağlık çalışanları tebrik mesajları ve hediyeleri kabul ediyor. Bu kapsamda tebrikleri kabul eden Özel Doruk Nilüfer Hastanesi’nin doktorlarına Özel Teknoloji Fen Koleji öğrencileri bir sürpriz yaptı. Daha önce açtıkları sergideki resimleri doktorlara hediye ederek kutladılar.

Teknoloji Fen Ortaokulu 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci ve öğretmenleri Doruk doktorların özel gününü kutlayıp başarılar dilerken günün anısına bir de çiçek takdim ettiler.

Hayal güçlerini kullanarak doktorlarla ve sağlık sektörü ile ilgili öğrencilerin yaptıkları resimlerin çok değerli olduğunu ve odalarının en güzel yerini süsleyeceğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Atilla Güray, “Her yıl 14 Mart’ta olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Salgın, deprem gibi ülkemizi zora sokan olay ve afetlerde biz de sağlık çalışanları olarak önceliğimiz insan hayatı diyerek yola çıkıyoruz. Bu anlamda siz geleceğimiz olan çocuklarımızın da önce mesleğinizin etik değerleriyle hareket edeceğinizin inancındayım. Bizleri çok mutlu ettiniz. Sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan öğrenciler, günün anısına Özel Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı’ya da çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…