Home GÜNCEL Jorge Jesus: Bu trajedi, asrın felaketi

Jorge Jesus: Bu trajedi, asrın felaketi

- Guncellenme Tarihi: 2 Mart 2023 10:16
2 min read
Jorge Jesus: Bu trajedi, asrın felaketi için yorumlar kapalı
0

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Türk insanının duygularını paylaştığını, asrın felaketi karşısında Büyük Türk Milleti’nin ayağa kalkmasının çok güzel olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerde yaşanan kayıplar  Türkiye’yi derinden sarsa da devlet ve milletçe kenetlendik, yaraları sarmaya devam ediyoruz.

Futbol camiasından “Omuz Omuza” kampanyası

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüp ve futbolcuların da destek verdiği depremzedeler için düzenlenen “Omuz Omuza” kampanyası başladı.

Kampanyada bağış miktarı 400 milyon lirayı aştı. Elde edilecek gelirin, deprem bölgelerinde konteyner ve tüm barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kampanya 15 Haziran’a dek sürecek.

Jorge Jesus: “Büyük Türk Milleti’nin ayağa kalktığını gördüm”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türk insanının şu anda paylaştığı duyguları paylaştığını belirterek şunları söyledi:

Gerçekten bu trajedi, asrın felaketi. Büyük Türk Milleti’nin ayağa kalktığını gördüm. Birlik olmaları çok güzeldi. Çok insan hayatını kaybetti. Ama artık geleceği ve ne yapacağımızı düşünmemiz lazım. Türk insanını, büyük dayanışma ve birlik içinde gördüm. Bunun için tebrik ediyorum. Kayıpları geri getiremeyiz ama gelecek için çok iyi şeyler yapabiliriz.

Kaynak: ensonhaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…

Foto Galeri

Rastgele Haber

casibom giriş