Home GÜNCEL Depremlerde yıkılan binalara ilişkin 3 müteahhit tutuklandı

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin 3 müteahhit tutuklandı

- Guncellenme Tarihi: 22 Şubat 2023 11:32
2 min read
Depremlerde yıkılan binalara ilişkin 3 müteahhit tutuklandı için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalara ilişkin İstanbul’da gözaltına alınan 6 müteahhitten 3’ü tutuklandı.

Deprem felaketinde vatandaşlarımızın ölümüne sebep olan binaları yapan müteahhitlerin yakalanması için çalışmalar başlatılmıştı.

Bu sebeple Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat günü meydana gelen ve 11 farklı ilde etkili olan 2 deprem sebebiyle yıkılan binalarla ilgili Gaziantep ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, ‘taksirle öldürme’ suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Gözaltına alınmışlardı

Başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yıkılan binalardan Doğansoy Apartmanı müteahhidi V.R.Ö., Şadoğlu Apartmanı müteahhidi N.H., Serap Apartmanı müteahhidi R.Ö., Zorlu Apartmanı müteahhidi N.G., Bahçelioğlu Apartmanı müteahhidi A.K. ve Mazıcı Apartmanı müteahhidi M.D. yakalanarak gözaltına alınmıştı.

3 kişi tutuklandı

Konu ile ilgili yakalanan V.R.Ö., N.H. ve R.Ö. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, N.G., A.K. ve M.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin 3 müteahhit tutuklandı

Kaynak: ensonhaber.com

  • Bursa Sallandı

    Bursa’da hissedilen deprem meydana geldi. AFAD depremin Balıkesir’in Sındırgı …
  • Bursa’da Deprem Hissedildi

    Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 15.21’de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meyd…
  • ‘Yalan’, Yalanlamak, Herkes Psikolog!

    Çeşitli topluluklara, farklı zamanlarda, değişik peygamberler gönderilmiştir. Toplulukları…
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Osmangazi Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Sevim Sakallı Oldu

Osmangazi Kent Konseyi’nde önümüzdeki 3 yıl görev yapacak olan başkan ve yönetimi 24. Seçi…

Rastgele Haber

Stockloan