Home GÜNCEL Acı haberi TFF verdi: Depremde 5 hakem ile 1 gözlemci hayatını kaybetti

Acı haberi TFF verdi: Depremde 5 hakem ile 1 gözlemci hayatını kaybetti

- Guncellenme Tarihi: 11 Şubat 2023 14:23
2 min read
Acı haberi TFF verdi: Depremde 5 hakem ile 1 gözlemci hayatını kaybetti için yorumlar kapalı
0

Türkiye Futbol Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 5 hakem ile 1 gözlemcisinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Türkiye’yi vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerde spor camiasını yasa boğan acı haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu son olarak yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’da hayatını kaybeden hakem ve gözlemcilerin olduğunu duyurdu.

ACI HABERİ TFF VERDİ

TFF’den yapılan açıklamada, “Çeşitli klasmanlarda görev yapan bazı hakemlerimizin ve gözlemcimizin ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatlarını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kahramanmaraş’ta il hakemi olan Furkan Kürşad Demir’i, Gaziantep’te il gözlemcisi olan Cevdet Karakurt’u, Hatay’da aday hakemlerimiz Cevher Çakmak ve Ceren Çakmak kardeşleri, yine Hatay’da il hakemi olan Hasan Bihan’ı ve bölgesel yardımcı hakem Eyyup Saydam’ı ne yazık ki kaybettik.

“AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Vefat eden hakemlerimize ve gözlemcimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm futbol camiamıza başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer’deki Evden 8 Ton Çöp Çıktı

Nilüfer’in Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir evden tonlarca çöp çıkarıldı. Nilüfer Belediyesi…