Home GÜNCEL 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu! Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu

10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu! Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu

- Guncellenme Tarihi: 10 Şubat 2023 10:26
2 min read
10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu! Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu için yorumlar kapalı
0

Türkiye’de meydana gelen ve 10 ili etkileyen şiddetli depremin ardından ülke tek yürek oldu. Ülkenin değişik illerinden gönderilen yardım tırları ve araçlar Hatay’da uzun kuyruklar oluşturdu. Gün boyu gelmeye devam eden yardım tırları ile depremzedelerin ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce insanın hayatını kaybettiği afette, on binlerce de kişi yaralandı.

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Cumhuriyet tarihinin en büyük ikinci depreminden en fazla etkilenen illerin başında Hatay yer alıyor. Ekipler bir yandan enkaz altında kalanları kurtarmaya çalışırken, diğer yandan depremden kurtulanlara ve bölgede görev yapanların ihtiyaçları için Türkiye tek yürek oldu.

Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu

YARDIM TIRLARI KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTURDU

Hatay’a gönderilen yardım tırları kilometrelerde kuyruk oluşturdu. Yardım tırlarındaki malzemeler ihtiyaç sahiplerinin alması için uygun alanlara bırakılıyor.

Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu
Yardım tırları kilometrelerce kuyruk oluşturdu
Kaynak: sondakika.com, İHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…