Home GÜNCEL Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı

- Guncellenme Tarihi: 9 Şubat 2023 13:29
3 min read
Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı için yorumlar kapalı
0

Ankara’da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ölümü Türkiye gündeminden düşmüyor. Yurt dışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanan Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Ateş ile husumetli olduğunu belirten Özyağcı, “Kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum” dedi.

Yurtdışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerinin büyük başarısı sayesinde yakalanan Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ifadesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

“HUSUMETİMİN SEBEBİNİ SÖYLEMEK İSTEMİYORUM”

Edinilen bilgiye göre Özyağcı ifadesinde, “Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum” dedi.

TOLGAHAN DEMİRBAŞ’I TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Özyağcı ayrıca dosya çerçevesinde tutuklanan ve kendisini Ankara’ya getiren polisler ile cinayet sonrasında kendisini kaçırmakla suçlanan Ülkü Ocakları eski yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ı tanımadığını söyledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık 2022’de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetmiş, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralanmıştı.

Kaynak: sondakika.com, İHA
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…