Home GÜNCEL NOSAB’dan Deprem Bölgesine 4 Tır Yardım Malzemesi

NOSAB’dan Deprem Bölgesine 4 Tır Yardım Malzemesi

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2023 15:16
3 min read
NOSAB’dan Deprem Bölgesine 4 Tır Yardım Malzemesi için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki 10 ili kapsayan geniş bir alanda can ve mal kaybına yol açan depremin ardından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında Nilüfer Organize sanayi Bölgesi (NOSAB) ile Nilüfer Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİLSİAD) de bölgeye dün akşam 4 TIR yardım malzemesi gönderdi.

NOSAB Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen yardım kampanyasına bölgedeki fabrikalar büyük destek verirken, yardımseverlerin bağışlarının devam ettiği, AFAD ile koordineli bir şekilde ihtiyaç maddelerinin gönderimine devam edileceği bildirildi.

NOSAB ve NİLSİAD’ın deprem bölgesine gönderdiği ilk grup yardım malzemeleri arasında başta su ve konserve hazır gıdalar olmak üzere, çadır, çadır içi soba, cep ısıtıcıları, kışlık kıyafetler, yorgan ve battaniye ile İlk yardım malzemeleri bulunuyor.

Nilüfer Organize sanayi Bölgesi’nin deprem bölgesine yönelik yardımlarıyla ilgili açıklama yapan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gülmez, “Büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. NOSAB olarak bölge sanayicilerimizin katkılarıyla şimdiye kadar Adana ve Gaziantep’e toplam 4 TIR ihtiyaç malzemesi gönderdik. Yardımseverler bağış yapmaya devam ediyor. Eşyalar yüklendikçe AFAD ile koordineli bir şekilde yeni TIR’lar yola çıkıyor. Hatay ve Kahramanmaraş’a gidecek TIR’ları da bugün çıkarmayı planlıyoruz. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da şifa diliyoruz” dedi.

NİLSİAD Başkanı Yalçın Aras da, “Deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları karşılamak üzere başlattığımız kampanya büyüyor. Birlik duygumuzu güçlendiren sanayicilerimize, bağış yapan ve emek veren tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…