Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi ekipleri 44 saat enkaz altında kalan yaşlı kadını sağ olarak kurtardı

Karacabey Belediyesi ekipleri 44 saat enkaz altında kalan yaşlı kadını sağ olarak kurtardı

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2023 13:09
3 min read
Karacabey Belediyesi ekipleri 44 saat enkaz altında kalan yaşlı kadını sağ olarak kurtardı için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından deprem bölgesine hareket eden Karacabey Belediyesi ekipleri, Malatya’da yıkılan bir apartmanın enkazından yaşlı bir kadını 44 saat sonra sağ olarak kurtardı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından deprem bölgesine hareket eden Karacabey Belediyesi ekipleri, AFAD koordinasyonunda arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karacabey Belediyesi ekipleri, askeri personellerle birlikte Malatya’da yıkılan bir apartmanın enkazından yaşlı bir kadını 44 saat sonra sağ olarak kurtardı.

Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yıkılan apartmanın enkazından çıkarılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Karacabey tek yürek çalışmalara destek oluyor

Öte yandan, depremin ardından tüm Türkiye’nin olduğu gibi Karacabey de tek yürek oldu.

Karacabey’in depremzedelere yardım için seferberliğe geçtiğini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, deprem bölgelerindeki depremzedelere yardım etmek için belediye olarak iş makinelerini ve ekipleri deprem bölgesine gönderdiklerini vurgulayarak, ekiplerin cansiperane olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Deprem bölgesindeki çalışmalara destek olmak için yola çıkmaya hazırlanan Karacabey Küçük Sanayi Sitesindeki esnaflarla buluşan Başkan Özkan burada yaptığı açıklamada, “Karacabeyli hayırsever vatandaşlarımızın yoğun desteğiyle, şu ana kadar 12 kamyon ve tırdan oluşan ihtiyaç malzemeleri deprem bölgelerine gönderildi. Bu konuda çalışmalar artarak sürüyor. Buradaki arkadaşlarımız arama kurtarma konusunda her türlü donanıma sahip, ehliyet sahibi kişiler ve inşallah en kısa sürede bölgeye intikal edecekler. Kendilerine Karacabey halkı adına teşekkür ediyor, hayırlı yolculuklar diliyorum. Bölgede çalışmalarını sürdüren tüm ekiplere de kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…