Home GÜNCEL Bursa 0SB’den Deprem Bölgesine 9 Tır Yardım Malzemesi

Bursa 0SB’den Deprem Bölgesine 9 Tır Yardım Malzemesi

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2023 15:41
2 min read
Bursa 0SB’den Deprem Bölgesine 9 Tır Yardım Malzemesi için yorumlar kapalı
0

Ülkemizi yasa boğan ve Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili etkileyen depremin ardından seferber olan Bursa OSB (BOSB), deprem bölgesine ilk etapta toplam 9 TIR dolusu ihtiyaç malzemesi gönderdi. Deprem bölgesine bir araç 6 personelden oluşan BOSB Arama Kurtarma ekibi de enkaz kaldırma çalışmalarına başladı.

BOSB ile BOSİAD tarafından birlikte organize edilen yardım kampanyasına Bursa OSB’de faaliyet gösteren fabrikalar büyük katkı sağladılar.

Deprem bölgesine gönderilen 6 TIR’lık yardım malzemeleri arasında kuru gıdadan suya, battaniyeden eldivene, ısıtıcılardan tıbbi malzemelere kadar depremzedelerin kullanabileceği çeşitli ihtiyaç maddeleri bulunuyor. BOSB tarafından bölgeye ayrıca 1 TIR su ve birer TIR ile de 2 adet ekskavatör gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Öncelikle ülkemize geçmiş olsun diyorum. Büyük bir felaket yaşandı. Bu acı ve yarayı hep birlikte saracağız. Tüm sanayicilerimizin katkılarıyla ilk grup yardım malzemeleri Bölgeye gönderildi. El birliği halinde desteğimiz devam edecek. İlerleyen günlerde ayni ve nakdi yardımlarımızı sürdüreceğiz. BOSB ve BOSİAD olarak AFAD ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah daha kalıcı destek için çalışmalarımız olacak. Bu vesile ile büyük felakette hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …