Home GÜNCEL Güreşçilerden sevindiren haber! Taha Akgül göçük altından çıkarılma anlarını paylaştı

Güreşçilerden sevindiren haber! Taha Akgül göçük altından çıkarılma anlarını paylaştı

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2023 13:48
3 min read
Güreşçilerden sevindiren haber! Taha Akgül göçük altından çıkarılma anlarını paylaştı için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından milli güreşçi Taha Akgül, 30-40 güreşçinin enkaz altında kaldığını açıklamıştı. Akgül, yaptığı yeni paylaşımda 2 güreşçinin göçük altından kurtarılma anını, “Milli takımdan arkadaşlarımız, çıraklarımız Ahmet ve Utku çok şükür enkazdan çıkarıldılar.” ifadelerini kullanarak paylaştı. Öte yandan Türkiye Güreş Federasyonu, kurtarılan güreşçi sayısının 8 olduğunu açıkladı.

Büyük kayıplara neden olan deprem sonrası Milli güreşçi Taha Akgül, sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. Akgül, ” Kahramanmaraş’ta güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır. Sporcularımız göçük altındadır. Acil yardım bekliyoruz. Allah’ım sen yardım et yarabbi!” paylaşımı yapmıştı. Güreşçilerden sevindiren haber geldi.

8 GÜREŞÇİ KURTARILDI

Türkiye Güreş Federasyonu, enkaz altında kalan sporcular ile ilgili açıklama yaptı. Federasyondan yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Kahramanmaraş Belediyesi sporcularından enkaz altında kalan güreşçilerimiz için kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu ana kadar kurtarılan güreşçi sayımız 8’e ulaşmıştır.” denildi.

KURTARILMA ANINI PAYLAŞTI

Taha Akgül, 2 güreşçinin göçük altından kurtarılma anlarını, “Milli takımdan arkadaşlarımız, çıraklarımız Ahmet ve Utku çok şükür enkazdan çıkarıldılar. Türkiye eşofmanı yine sırtlarında darısı diğer kardeşlerimize inşallah.” ifadelerini kullanarak paylaştı.

İşte Taha Akgül’ün yaptığı o paylaşım;

Güreşçilerden sevindiren haber! Taha Akgül göçük altından çıkarılma anlarını paylaştı

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…