Home GÜNCEL Fenomen Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla, gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu

Fenomen Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla, gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2023 10:25
1 min read
Fenomen Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla, gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu için yorumlar kapalı
0

Hatay’da meydana gelen depremde annesi ve bazı aile üyeleriyle enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan haber alınamıyor. Saatlerdir annesi ve kardeşine ulaşamadıklarını söyleyen abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş’ta 7.7 büyüklüğünde depremi Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi. Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz da annesi ve bazı aile üyeleriyle enkaz altında kaldı. Fenomenin ablası Semiha Duymaz da çektiği videoyla ailesi için yardım istedi.

“LÜTFEN YARDIM EDİN”

Hatay’da yaşayan kardeşi Taha Duymaz ve annesinin akraba ziyaretine gittikleri esnada depreme yakalandıklarını söyleyen acılı abla Semiha Duymaz, “Orada hiç kimse yok göçük altında kalmışlar, Akevler Betonsan, lütfen yardım edin” diyerek adres bilgilerini paylaştı.

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber alınamıyor! Ablası gözyaşları içinde yardım istedi

 

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber alınamıyor! Ablası gözyaşları içinde yardım istedi

 

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan haber alınamıyor! Ablası gözyaşları içinde yardım istedi

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…