Home GÜNCEL Volkan Demirel’in gözyaşları: İnsanlar enkaz altında, yardım edin

Volkan Demirel’in gözyaşları: İnsanlar enkaz altında, yardım edin

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2023 11:19
2 min read
Volkan Demirel’in gözyaşları: İnsanlar enkaz altında, yardım edin için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17’de, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti.

Çok sayıda can kaybı olan ve 10 ilde hissedilen deprem Hatay’da da yoğun şekilde hissedildi.

“Yardım edin”

Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, sosyal medyada bir canlı yayın açarak depremzedelere yardım ulaşmadığını söyledi.

Deneyimli teknik adam yayın sırasında gözyaşlarını tutamazken, paylaşımında ise “Yardıma muhtaç insanlar var. Neredesiniz ekipler…” ifadelerine yer verdi.

“Lütfen yardım! Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin…”

Kaynak: ensonhaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…