Home GÜNCEL DEVA Bursa’dan yardım kampanyası

DEVA Bursa’dan yardım kampanyası

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2023 12:25
4 min read
DEVA Bursa’dan yardım kampanyası için yorumlar kapalı
0

06 Şubat 2023 günü sabaha karşı 04:27’de başlayan neredeyse ülkemizin yarısında hissedilen ve birçok ilimizde yıkım ve can kayıplarına sebep olan Kahramanmaraş Merkezli depremin yaraları sarılmaya çalışılırken DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı bir yardım kampanyası başlatarak Bursalılara çağrıda bulundu.

Bu konuda İl Başkanı Serkan Özgöz ;

Bugün neredeyse memleketimizin yarısında hissedilen ve maalesef 10 ilimizde yıkım ve can kayıplarına sebep olan bir felaket haberi ile uyandık. Maalesef etki alanı çok geniş , şiddeti yüksek ve süresi uzun bir felaketle karşı karşıyayız. Sabah erken saatlerden bu yana bölgedeki teşkilatlarımızla , il başkanlarımızla iletişime geçmeye çalışıyoruz. Teşkilatlarımızdan , medyadan , diğer kanallardan edindiğimiz bilgi ve izlenimlere göre bölgede ciddi biçimde yardıma ihtiyaç var.

Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , kederli ailelerine baş sağlığı , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bizler Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde memleketin tüm sorunlarına deva olmak üzere yola çıktık. Vatandaşlarımızla kol kola , gönül gönüle bu felaketin yaralarını hep birlikte saracak , kayıpları olan vatandaşlarımızın acılarını paylaşacağız.

Gün yardım ve dayanışma günü. Gün selamı ve sevgiyi yayma günü. Gün bireysel ve kurumsal hareket günü. Öncelikle harekete geçeceğiz , sonra da erişebildiğimiz herkesi harekete geçireceğiz.

İlk etapta mevsim şartları ve yoğun kar yağışı da düşünülerek battaniye ve eldiven tedariki yapmak üzere tüm il ve ilçe teşkilatlarımız ve üyelerimizle birlikte hazırlıklara başladık.

Buradan Bursalılara da bir çağrı yapmak istiyoruz.

Sevgili Bursalılar ; Bugün yardımlaşma ve dayanışma günü , bugün selamı ve sevgiyi yayma günü , bugün bireysel olarak hareket geçme ve etrafımızdaki herkesi harekete geçirme günü. Sizleri bulabildiğiniz tüm kanallarla yardıma davet ediyoruz. Yardımlarınızı bizim aracılığımızla iletmek isterseniz il başkanlığımızda oluşturduğumuz kriz merkezimizde görevli arkadaşlar sizlere yardımcı olacaklar. Telefonumuz : 552 566 33 82

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …