Home GÜNCEL Karacabey’de ‘Tiyatro Günleri’ başladı

Karacabey’de ‘Tiyatro Günleri’ başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Ocak 2023 16:23
3 min read
Karacabey’de ‘Tiyatro Günleri’ başladı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği ‘Tiyatro Günleri’ yarıyıl tatiliyle birlikte başladı. İlk gösteri Çek Sanat Tiyatro ekibi tarafından hazırlanan ‘Dev Kurbağa’ isimli gölge oyunu olurken, salonu dolduran minikler eğlenceli bir gece geçirdi. Belediye Başkanı Ali Özkan, gösterilerin ara tatil boyunca devam edeceğini söyledi.

Karacabey Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ara tatilde öğrencileri unutmadı.

Karacabey Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği ‘Tiyatro Günleri’ yarıyıl tatiliyle birlikte başladı.

Karacabey Belediyesi, 1. ve 2. sınıfların tamamına TRT yapımı ‘Galaktik Tayfa’ adlı animasyon filmi için bilet hediye ederken, yine yarıyıl tatili boyunca 5 farklı tiyatro oyununu da 6 farklı seansla sunuyor.

Minikler salonu doldurdu

Tiyatro Günleri’nin açılış etkinliği ise önceki akşam Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde, ‘Dev Kurbağa’ isimli gölge oyunu ile gerçekleşti. Gösteriyi izlemeye gelen minikler salonu doldururken, kurbağanın maceralarını beyaz perdede keyifle izlediler.

Destek tam

Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yarı yılda da öğrencilerimizi unutmadık. 1 ve 2. sınıfların tamamına sinema bileti hediye ederken, Tiyatro Günleri ile öğrencilerin yarıyıl tatillerini eğlenceli geçirmesini sağlıyoruz. Ders çalışmak kadar eğlenmek, kafa dağıtmak da öğrencilerimiz için çok önemli. Bunun yanında öğrencilerimiz, ilgili müdürlüğümüzle iletişime geçip rezervasyon yaptırarak, spor tesislerimizin imkanlarından da faydalanabiliyor. Belediye olarak gençlerimize güveniyor ve onları her alanda gönülden, maddi ve manevi destekliyoruz” dedi.

Öte yandan, ‘Hendek’ adlı çocuk tiyatrosunun 26 Ocak 2022 Perşembe Günü Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde, saat 20.00’de ücretsiz olarak halka açık oynanacağı belirtildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…